BRITAISKOGEN..velkommen til bloggen min, koslig at du stikker innom, legg gjerne igjen en kommentar..


torsdag 10. juni 2010

Rhododendron..

..blomstrer. Det gjorde den i fjor også, da så den slik ut. Men epletreet som sto ved siden av, er fjernet av en real bror som kom med gravemaskina en kveld..Det står et annet sted i hagen som jeg nok kommer tilbake til en gang.. 
 
En varm tanke også iår til min kjære kusine som jeg fikk denne planten av for 8 år siden..
 
Posted by Picasa
Mini rhododendronen ble flytta nå i ettermiddag etter å ha stått på "vent" siden i fjorhøst. Den fikk plass ved siden av den andre, og ser foreløbig ut til å klare seg bra, men den må vel få noen dager på seg før den gir beskjed om at plassen og flyttinga gikk greit. Ifjor sto den her


Det ligger 3 steiner imellom buskene. De ha ligget der før også, men har vært ganske så gjemt imellom gras og planter. Nå kom de fram i dagen. Det er 3 steiner som er viktig for meg..Den lille står for tro, den andre for håp og den tredje står for kjærlighet.

Vil også gratulere min kjære sønn, som klarte elektrofagprøven idag.. Mor er veldig stolt av deg! Nå fortjener du en laang ferie!


Ha ei god helg..

6 kommentarer:

 1. Rhododendron är en ny växt hos mig jag planterade två stycken ifjol och de har överlevt vintern. Nu har de ena börja blomma en Chunninghams White som får rosa knoppar först och när den slår ut så är den vit.

  Ha en jättefin helg

  kramen/Gunilla

  SvarSlett
 2. Så flink du er!

  God helg!!

  SvarSlett
 3. Hei.Nydelig.Du er kjempe flink.Tung skådde og regn hær på Nordvestlandet i dag.Sol kom tilbake.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 4. Veldigt flott med blomster i haven. Vi har mest mose... men noen pelargonier har vi. Flotte ting du har laget.

  SvarSlett
 5. Så fin hage du har, kjære mormorkollega! :) Tror jeg må "stjele" noen tips fra deg sånn dann og vann jeg.... Vi har mye uferdig hage; - blanke ark som skriker etter å bli tegna på. :)

  Gratulerer til sønnen med vel overstått!

  Klem fra meg. :)

  SvarSlett
 6. Rhododendron er fantastisk! Har to i hagen jeg også:)

  SvarSlett

Jeg synes det er hyggelig om du legger igjen en hilsen på bloggen min :-)