BRITAISKOGEN..velkommen til bloggen min, koslig at du stikker innom, legg gjerne igjen en kommentar..


lørdag 15. januar 2011

Strikketørken er over!!


Da er 2011 godt igang og ting har kommet i gjenge. Lillegutt kom trygt hjem til jul, og har blitt fraktet flybåren tilbake til USA igjen. Mellomste bukken "tar seg en tur til Afrika" sto det på facebook her om dagen. Dette har han jo visst og planlagt lenge, men han har sin egen måte å fortelle om livets hendelser..Førstefødte er så vidt jeg vet (jeg besøkte henne på torsdag- så jeg vet;-)) i Trondheim, og da har jeg faktisk mine 3 på tre forskjellige kontinent..Rart å tenke på at det ikke er lenge siden jeg hadde de her under vingene mine..Men sånn er livet, og sånn skal livet være.

Og hva bedriver jeg med? Mye rart egentlig, men det jeg skal skrive om i denne bloggen er at strikketørken er over for denne gang, og at Emilie ønska seg nye sokker. Disse sokkene fant jeg oppskrifta på hos "med pinner" Hun har forresten mange superflotte sokkeoppskrifter..I oppskriften beskriver hun en type hæl som jeg egentlig ikke helt forsto helt, derfor strikka jeg Emilies sokker med min vanlige hæl, men etter at hun la ut film av hælfellinga her, altså på YouTube, ble det mye bedre, og jeg har allerede starta med å strikke et voksenpar.Posted by Picasa
Have a nice day!

10 kommentarer:

 1. Flotte sokker du har strikka!! Så spennande med avkommet spredt utover i verden og ekstra kjekt når dei kjem heim då!! Ha ei fin helg:))

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Flotte strikkearbeider du viser oss!
  Sikkert spennende å ha avkommet spredt rundt om i verden.
  God helg til deg!:)

  SvarSlett
 3. Tenk så rart- på tre kontinent, spennande!

  Og du er fortsatt flink med pinnane :-)

  God helg!

  SvarSlett
 4. Hei! så koselig at du besøkte bloggen min da! Gøy med barn all over the globe ;) Jeg har to i England og en i Kina. Resten er i Norge!

  Sokkene dine var kjempeflotte. Fikk lyst til å prøve den oppskrifta! Takk for ideen. God helg!

  SvarSlett
 5. Så fine sokker dette var. Kanskje jeg skulle strikke et par slike, men nå opptar det store strikkeprosjektet(sengeteppe) tankene mine og litt bruker jeg også hendene nå og da. Har egentlig lyst til på et mindre strikketøy nå.
  Verden er liksom blitt mindre nå til dags. Amerika. Afrika og Australia var liksom ikke bare noen timer unna. Fint at ungdommen har anledning til å lære andre land og kulturer å kjenne, men vi som foreldre kan nok syns dem er altfor langt unna. Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 6. Flotte sokkar.
  Eg kjenner og at det litt ivesamt å ta fram strikketøyet innimellom. Då er det greitt med ein pause, og snart er det full fart igjen...

  Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 7. Ja sånn er det med ungdommene nå for tida,de farter rundt nesten så man ikke rekker å følge med!
  Flotte sokker du har strikket,savner den tida jeg hadde skuldre til slikt håndarbeide!
  Ha det godt!!

  SvarSlett
 8. Er det ikke rart? Plutselig er de vekk, men det gode i dag er at meldinger fra dem kommer gjennom mange kanaler slik at vi kan følge med dem over alt de ferdes! Fine sokker du har strikket!
  Ha en flott kveld!
  Klem!

  SvarSlett
 9. Hei.Kjempe fine sokker.Nydelig farger og mønster.Godt å få de barna hjem.Langt unna USA da.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 10. Fine forseggjorte sokkar :)

  Takk for kommentar hos meg :)

  God helg :)

  SvarSlett

Jeg synes det er hyggelig om du legger igjen en hilsen på bloggen min :-)