BRITAISKOGEN..velkommen til bloggen min, koslig at du stikker innom, legg gjerne igjen en kommentar..


tirsdag 18. mai 2010

britaiskogen- tilbake igjen

Joda, britaiskogen er fortsatt going strong..det er bare det at dataen har vært på reparasjon. Men nå er både dama og dataen på føttene igjen og hagesesongen er igang. Idag har det vært våronn i hagen min, jeg har renska og rydda. Våren er sein, men nå ser det ut for at den lange vinteren er definitivt over.

Dette er en av de første blomstene som blomstrer i hagen min. Heter den lungeurt? Den har både rosa og blå blomster på samme planten
Vårkjærminne. En nydelig liten blomst som vokser tettitett og legger seg som et teppe utover og danner bunndekke.For noen uker siden gikk vi oss en søndagstur på toppen av Bessakerfjellet. Det er bygd 25 vindmøller der oppe som vi var litt nyskjerrige på. Stor var overaskelsen da vi fant denne "hytta" ved den øverste vindmølla. Ei hytte som alltid står åpen for alle og enhver. Denne dagen var det så kaldt at vi syntes det var greit å spise matpakken vår der inne. Bør det være krav om varmestue på alle fjelltopper..?
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Slik som den fyrste planten du viser har eg òg........har ikkje peiling på namn, men min har ikkje slike prikkar på blada, det var merkeleg.....
  I kveld er det over 15 plussgrader her...nydeleg, og no veks det so berre det.

  SvarSlett
 2. Veldig fine blader på den planten du har på det første bildet. Kjekt du er tilbake med dataen i orden. Jeg har litt tull med min også. Må få gjort noe med den. Ønsker deg en fin vår,Brita.

  SvarSlett
 3. Heisann!!
  Takk for hilsen og så bra at du har fått orden på dataen......så kjedelig når den ikke vil!!
  Nyt de fine vårdagene nå da...snart går vi inn i sommermånedene :o)

  SvarSlett
 4. hei.
  tusen takk for hyggelig hilsen hos meg på dagen min igår,det gleder stort.
  ønsker deg en fortsatt god pinse,håper du har sol.
  klem fra sylvia

  SvarSlett

Jeg synes det er hyggelig om du legger igjen en hilsen på bloggen min :-)